SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eigenaren van Fiat Ducato-campers trekken er ieder jaar weer op uit. Ze reizen door heel Europa en soms zelfs verder. Comfort en stabiliteit zijn natuurlijk belangrijk op lange ritten, dus introduceert KONI zijn gepatenteerde FSD-technologie (Frequency Selective Damping) voor alle Fiat Ducato-modellen van 2006 en nieuwer.

KONI’s FSD-technologie staat garant voor topcomfort en een uitstekend weggedrag. Werkelijk iedere reis wordt een genot, of de rit nou lang of kort is. Campers hebben een hoog zwaartepunt en grote overhangen, maar met de dempers van KONI duiken ze minder, rollen ze minder en zijn ze minder vatbaar voor dwarswind. Met andere woorden: KONI’s FSD-technologie is ideaal voor campers.

Fiat Ducato-campers (2006 – nu) met KONI FSD-technologie zijn niet alleen veiliger, maar ook makkelijker te besturen en comfortabeler. Zo wordt het in de cabine een stuk stiller en is het voor de persoon achter het stuur eenvoudiger om in te halen, vooral omdat de rechtuitstabiliteit is toegenomen. Het is daardoor niet langer nodig om constant stuurcorrecties uit te voeren, waardoor iedere rit veel ontspannener wordt.

De richtprijs voor een set KONI FSD voordempers voor de Ducato camper bedraagt ongeveer € 665,- ex. BTW. Voor iets minder dan € 350,- ex. BTW meer heeft u een complete set voor uw Ducato camper. Een overzicht van lokale distributie partners – die land specifieke consumentenprijzen kunnen afgeven – is te vinden op www.koni.com.

KONI 's voor je Fiat Ducato-camper 4