up! automaat nu standaard met BlueMotion Technologies: zuiniger en schoner 

Per direct voert Volkswagen enkele kleine wijzigingen door voor de up! Het resultaat: minder uitstoot, meer comfort. Voor zakelijke rijders geldt dat er een up! is in elke gunstige bijtellingscategorie. 02-wijzigingen-up-RON3371

Alle up!’s met automatische versnellingsbak krijgen standaard BlueMotion Technologies als startstop, die verbruik en emissies verder verminderen. Zo daalt de CO2-uitstoot met gemiddeld 10 g/km. Ook de stoere cross up! (55 kW/75 pk) is er nu met automaat. Net als bij de overige modellen bedraagt de meerprijs hiervoor 1.600 euro.

07-wijzigingen-up-RON3482

Knopje erbij
Ook het comfort van de up! verbetert. Om te beginnen krijgt de up! nu ook in het bestuurdersportier een knop om het elektrische raam aan passagierszijde te bedienen. De move up! en high up! krijgen standaard een verlichte make-up spiegel in de zonneklep aan passagierszijde. De gordelbevestigingspunten vóór worden vier centimeter lager geplaatst – nog comfortabeler voor kleinere inzittenden. Een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel is er nu voor maar 79 euro.

04-wijzigingen-up-RON3435

De up! in zakelijke percentages
Ook zakelijke rijders zijn goed uit met de up! Alle modellen met benzinemotor vallen bij zakelijk gebruik in de 20%-categorie. De up! EcoFuel-modellen (aardgas) hebben 14% bijtelling en voor de innovatieve, 100% elektrische e-up! hoeft slechts 4% bijtelling te worden betaald.

05-wijzigingen-up-RON3449

Tot 1 januari ‘oude’ prijzen
De Volkswagen up! is er tot het eind van dit jaar vanaf 9.390 euro*. Op 1 januari kent de up! een vanafprijs van 10.270 euro*. Tot het eind van dit jaar is bovendien een inruilpremie van 800 euro van toepassing.

03-wijzigingen-up-RON3374

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op volkswagen.nl