Op 15 juni aanstaande organiseert de Audi Club International Nederland (ACI) het ACI-event 2019. Het Nederlands Transport Museum in Nieuw-Vennep vormt het toneel voor de 2019-editie van het ACI-event, waar naast klassiekers en youngtimers van Audi ook Audi-gerelateerde merken – waaronder NSU – acte de présence geven.

Voor deze gelegenheid transformeert de ACI het Nederlands Transport Museum in Nieuw-Vennep op zaterdag 15 juni in een waar openluchtmuseum. Liefhebbers van de merken Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU kunnen zich er vergapen aan de vele prachtige modellen die de merken de afgelopen decennia hebben voortgebracht.

Combi-event
Naast het genieten van prachtige classics is er tijdens het event meer te beleven, voor het hele gezin. Zo zijn er technische workshops, is er een kofferbakverkoop, kan er een ritje worden gemaakt in een historische bus en voor de kleinste gasten zijn er een griezelbus en een speurtocht. Bezoekers kunnen daarbij ook een kijkje nemen in het Nederlands Transport Museum. Hoewel het ACI-event 2019 in eerste instantie wordt georganiseerd voor de leden van de bij de ACI aangesloten clubs, is het evenement voor iedereen toegankelijk.

klassiekers en youngtimers bijeenkomst 4ACI en Audi Tradition
Audi Club International Nederland is de overkoepelende vereniging voor de merkenclubs van Audi, Auto Union, DKW, Wanderer, Horch en NSU. Door onder één vlag samen te werken, laten deze merkenclubs – de NSU Club Nederland, Algemene Audi Club Nederland (AACN) en de Audi Sport Club Nederland (ASCN) – hun verbondenheid met het merk Audi zien. Elke twee jaar is de ACI tevens verantwoordelijk voor de organisatie van het event ‘Audi Tradition’ in Nederland.