Het nieuwste topmodel uit de brede Nimoto elektrische scooterlijn: de stijlvolle Nimoto Trendy-R heeft de grootste actieradius van alle geteste scooters in de ANWB Kampioen e-scootertest. “Geen van de andere snorscooters komt zelfs maar in de buurt van de Trendy-R”, aldus de ANWB Kampioen. 

Tot diep in de nacht moesten de testrijders van de Kampioen doorrijden om de handig uitneembare dubbele accu’s van de Trendy-R leeg te krijgen met als uiteindelijke gemeten resultaat een overweldigende actieradius van 134km! Kampioen actieradiusproef 16

Bekijk nu het filmpje op www.nimoto.nl!

Ook op andere punten scoort de Nimoto Trendy uitstekend in de elektrische snorscootertest met als resultaat een eindscore van een dikke 7. De Trendy-R is zowel in snor- (25km/u) als bromuitvoering (45km/u) leverbaar voor de adviesprijs van € 2.599,- met enkele accu en € 2.999,- met dubbele accu.

Alle Nimoto elektrische scooters worden geleverd met de zekerheid van 2 jaar garantie en bovendien krijgt iedereen die een nieuwe Nimoto elektrische scooter koopt kosteloos de “Nimoto Goed op Weg pas”. Deze pas geeft recht op een jaar lang mobiliteitsservice, uitgevoerd door de ANWB. Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl of ga naar de Nimoto dealer voor een uitgebreide kennismaking en een proefrit!

 

Kampioen actieradiusproef 17Kampioen actieradiusproef 18Kampioen actieradiusproef 19Kampioen actieradiusproef 20