Qoros, het nieuwe Chinese automerk dat internationale standaards hanteert op het gebied van ontwikkeling en kwaliteit, presenteert het derde productiemodel aan pers en publiek op de 85e jaarlijkse Autotentoonstelling in Genève op 3 maart aanstaande. Het is voor het eerst dat dit model buiten China is te zien.   

De nieuwe Qoros 3 City SUV is ontworpen voor het rijden in grote steden en de nabijgelegen buitengebieden. De auto past bij een moderne, stadse levensstijl en met dank aan de innovatieve communicatieoplossingen kan de bestuurder het maximale uit elke rit halen.

Px187MTY2NDEyNC0xLTExOTE2MzQ4OTM=.

Px187MTY2NDEyNC0yLTIwMTQ1MDU3NTQ=.

Het moderne design en de flexibiliteit van de 3 City SUV worden benadrukt door de toegenomen bodemvrijheid, grote wielen en overzichtelijke bestuurderspositie. Binnenin is meer dan genoeg ruimte beschikbaar en de nieuwe Qoros biedt rijeigenschappen die een aangename rijervaring garanderen.

De nieuwe Qoros 3 City SUV is sinds december 2014 te koop in China en is na de 3 Sedan en 3 Hatch de meest recente aanvulling op Qoros’ groeiende modellenlijn. Ondanks de krachtige, stoere uitstraling biedt de City SUV de hoogste standaards op het gebied van technologie, veiligheid en kwaliteit. De auto is voorzien van Qoros’ revolutionaire en onderscheiden QorosQloud™ connectiviteitsplatform.