Hertz gaat ook in België voor groen. Als enige internationale autoverhuurder heeft Hertz een Tesla Model S opgenomen in haar verhuurvloot. Hertz geeft zo invulling aan een behoefte, maar biedt hiermee ook nieuwsgierige huurders de mogelijkheid om kennis te maken met het optimum van het elektrisch rijden.

Prestige Collection
Luxe, comfort, geavanceerde techniek en duurzaamheid kenmerkt deze limousine. De 85 kWh elektrische motor levert 380 pk en een rijbereik van plm. 485 kilometers met een volledig opgeladen accu. Een passende uitbreiding van de Hertz Prestige Collection. Hierin vindt men high end modellen, welke op merk en model zijn te reserveren.

2014-tesla-model-s-front-passengers-above-view

Sinds de introductie van de Prestige Collection ziet Hertz een toenemende vraag naar auto’s uit de luxe segmenten. Een toenemende vraag naar de Tesla Model S zal ook dan ook zeker leiden tot uitbreiding van het aanbod. In Nederland is inmiddels de tweede Tesla besteld.

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux, voegt hieraan toe: “Wij zijn trots om dit geweldige nieuwe model toe te voegen aan onze Prestige Collection. Design en techniek, dat absolute wereldklasse uitstraalt. Kortom, wederom een unieke rijervaring dat wij onze klanten kunnen bieden. Tegelijkertijd bevestigt dit onze visie met betrekking tot duurzaamheid.”

Hertz Zaventem Luchthaven
De Tesla Model S is te huur bij Hertz op Zaventem Luchthaven, vanaf € 250.00 per dag (incl. standaardverzekeringen, oplaadkaart en elektriciteit en exclusief B.T.W.). Algemene voorwaarden en condities zijn van toepassing. Klanten kunnen online reserveren of contact opnemen met Hertz Reserveringen.