Ford onthult stijlvolle en praktische Tourneo Connect; ruimtelijke people mover is belangrijke stap in transformatie van Tourneo-lijn

Ford introduceert een nieuwe generatie intelligente en stijlvolle personenauto’s onder de merknaam Tourneo.

De nieuwe lijn van people movers, die actieve families de perfecte combinatie van ruimte, veelzijdigheid en comfort biedt, wordt aangevoerd door de gloednieuwe Tourneo Connect. Deze wordt voor het eerst onthuld tijdens het “Go Further”-evenement en maakt samen met het grotere Tourneo Custom-model onderdeel uit van het assortiment.

“Het Tourneo-assortiment van Ford ondergaat een radicale transformatie, onder leiding van de stijlvolle nieuwe Tourneo Connect. Maar er komen nog meer prachtige producten,” zegt Barb Samardzich, Vice-President Product Development bij Ford Europa.

“Dit zijn schitterende, veelzijdige en goed uitgeruste auto’s die gezinnen, professionele bestuurders en mensen die ruimte willen voor bijvoorbeeld hun fietsen, zullen kiezen vanwege de praktische voordelen. Daarnaast kunnen ze genieten van de stoere uitstraling en het aantrekkelijke design.”

De gloednieuwe Tourneo Connect wordt toegevoegd aan het gamma van passagiersauto’s van Ford als praktische en betaalbare gezinsauto die bijzonder ruim en veelzijdig is in een stijlvol nieuw design.

De Tourneo Connect, die zich onderscheidt dankzij de dynamische, moderne vormgeving, geeft deze klasse van people movers een stoer nieuw uiterlijk. Een stijlvolle cockpit en de nieuwste luxe voorzieningen leveren een bijdrage aan een aantrekkelijke en comfortabele rijomgeving.

De nieuwe auto, die verkrijgbaar is in twee krachtige en veelzijdige uitvoeringen (de vijfzits Tourneo Connect en de zevenzits Grand Tourneo Connect), biedt uitstekende praktische mogelijkheden voor actieve gezinnen en professionele berijders, met achterschuifdeuren, zeer flexibele stoelen en allerlei slimme opbergruimten.

De Tourneo Connect heeft het laagste brandstofverbruik in zijn klasse dankzij een scala aan zeer efficiënte, compacte diesel- en benzinemotoren en Ford ECOnetic Technologieën

De gloednieuwe Tourneo Connect zal volgens planning in 2013 verkrijgbaar zijn in Europa en in Noord-Amerika, waar de auto wordt verkocht als Transit Connect Wagon. De nieuwe, acht-/negenzits Tourneo Custom-people mover is vanaf begin 2013 verkrijgbaar.

Ford onthult stijlvolle en praktische Tourneo Connect 4