Zoals al vaker gecommuniceerd is het de ambitie van Flitsmeister om Europa te veroveren. Dit is een proces dat stap voor stap verloopt. De voorbereidingen voor deze Europese verovering zijn al lange tijd bezig. Een onderdeel van een Europese versie van Flitsmeister zijn natuurlijk de vaste flitspalen in andere landen.

189865-Pasted image at 2015_12_08 10_06-506f34-original-1449565961 copy

Zodra je een ander land dan Nederland of België in rijdt schakelt Flitsmeister over naar flitspaal-modus en krijg je een signaal bij alle vaste flitspalen in Europa. Het is bijna kerst, dus vonden wij van Flitsmeister het ook wel tijd voor een mooi cadeautje aan onze gebruikers: Flitspalen Europa is namelijk helemaal gratis en hiervoor is geen PRO account nodig. Handig met bijvoorbeeld de wintersport op komst…

Jorn de Vries: Dit is voor ons de eerste stap richting een Europees dekkende versie. Nu we overal al kunnen alarmeren voor vaste flitspalen, moeten we nu door gaan pakken en ook alle overige features gaan ondersteunen in heel Europa. We zijn hier erg trots op, maar we zijn nog lang niet klaar dus u hoort nog van ons.