Land Rover introduceert twee nieuwe, unieke reizen in het prachtige Namibië en Utah. In beide gevallen ontdekken reizigers de schoonheid van deze locaties achter het stuur van de nieuwe Land Rover Discovery. 

Epische reis in nieuwe Land Rover Discovery 16

Epische reis in nieuwe Land Rover Discovery 17

Epische reis in nieuwe Land Rover Discovery 18

Het achtdaagse Land Rover Namibia Adventure begint met een korte briefing over de nieuwe Land Rover Discovery door een Land Rover Experience instructeur. Direct daarna maken reisgenoten met elkaar kennis in een Afrikaanse hut en kan de epische reis beginnen. Reizigers zien de ‘big five’ en ervaren de nieuwe land Rover Discovery op prachtige, uitdagende wegen. De reis voert langs zandduinen, het Etosha National Park en door de Namib woestijn richting de Zuid-Atlantische Oceaan.

Reizigers die meer off-road uitdaging wensen, opteren voor het vijfdaagse Land Rover Utah Adventure. Op het programma staan highlights als de stad Moab, rode steenlandshappen en de prachtige vergezichten van het Arches National Park en de Grand Canyon. Elke is er een uitgebreide briefing ter voorbereiding op uitdagingen als de Seven Mile Rim, Poison Spider Mesa en de Hells Revenge Trails. Die vragen het uiterste van de nieuwe Land Rover Discovery.

Epische reis in nieuwe Land Rover Discovery 19

Epische reis in nieuwe Land Rover Discovery 20

Het achtdaagse Namibia Adventure start op 14 oktober 2017 en kost € 4.950 per persoon. Het vijfdaagse Utah Adventure begint op 17 oktober 2017 en kost € 5.250 per persoon. In beide gevallen is de prijs gebaseerd op een tweepersoons verblijf. De Land Rover rijactiviteiten, accommodaties, maaltijden en vluchten zijn in de prijs inbegrepen. Meer informatie vinden en het boeken van deze reizen kan op www.landrover.co.uk/experience-landrover/adventure-travel.