Een nieuwe familie van 3,0-liter zescilinder-in-lijn dieselmotoren en een reeks begeerlijke special editions zoals de Westminster, Westminster Black Edition en een exclusieve SVAutobiography Dynamic Black vullen de recent aangekondigde feestelijke Range Rover Fifty aan. 

De nieuwste generatie van soepele en efficiënte zescilinder-in-lijn Ingenium dieselmotoren zijn voorzien van 48V Mild Hybride Electric Vehicle (MHEV) technologie voor een gereduceerd brandstofverbruik en een grotere verfijning. Deze motoren zijn volledig in eigen huis ontwikkeld en leverbaar met een vermogen van 221 kW (300 pk) en 285 kW (350 pk).* 

De nieuwe Westminster Edition is gebaseerd op de Vogue en leverbaar met een reeks benzine-, diesel- en Plug‑in Hybride aandrijflijnen. Privacy Glass en 21-inch Diamond Turned lichtmetalen wielen onderscheiden hem aan de buitenkant. Het nieuwe model is leverbaar met een aanbod van uni-, metallic- en Premium metallic-carrosseriekleuren. Het interieur combineert Grand Black houtfineer met een Suedecloth hemelbekleding, een Glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel, Soft close-portieren en een krachtig Meridian Surround Audiosystem met 19 luidsprekers.**

De nieuwe Westminster Black Edition voegt daar het Black Exterior Pack aan toe en verder hebben klanten de keuze uit drie soorten wielen. Van een 21-inch 9‑Spoke design tot een onderscheidend 22-inch Gloss Black 9-Split Spoke design. Bovendien biedt de nieuwe Range Rover SVAutobiography Dynamic Black een frisse kijk op de onderscheidende SVAutobiography Dynamic van de specialisten bij Special Vehicle Operations SVO.

De nieuwe special edition-modellen zijn een aanvulling op de gelimiteerde Range Rover Fifty, die vorige maand werd onthuld ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Land Rovers luxueuze SUV-familie. Van de exclusieve Fifty-modellen zullen slechts 1.970 exemplaren worden geproduceerd om het debuut van vijf decennia geleden te vieren.