Hyundai i20 designschets

De Hyundai i20 is een volledig nieuwe auto die in alle opzichten zijn voorganger overtreft. Het design is geëvolueerd tot Fluidic Sculpture 2.0. De vormgeving is strak, volwassen en eigentijds. Daarmee past de nieuwe Hyundai i20 perfect in de lijn die eind vorig jaar is ingezet bij de introductie van de nieuwe en zeer succesvolle Hyundai i10.

Groter, breder en lager
De nieuwe Hyundai i20 is groter, breder en iets lager dan zijn voorganger, waardoor de auto niet alleen robuuster en meer volwassen oogt, maar dat ook daadwerkelijk is. Doordat de nieuwe Hyundai i20 de langste wielbasis en de breedste carrosserie in zijn klasse heeft profiteren bestuurder en berijders optimaal van de royale binnenafmetingen die uitstekend in balans zijn voor zowel de voor- als de achterpassagiers.

Ook de goed toegankelijke bagageruimte is royaal. Daardoor is de nieuwe Hyundai i20 een prettige en comfortabele reisauto voor vijf personen en hun bagage.

Modern en hoogwaardig materiaalgebruik
Er is bij het ontwerp en de productie van de Hyundai i20 niet alleen bijzonder veel aandacht besteed aan de afwerking en aan het materiaalgebruik van de auto, maar ook aan de ergonomie. Hierdoor heeft de nieuwe Hyundai i20 een zeer modern en kwalitatief hoogwaardig interieur waarin de rijke standaarduitrusting  zeer goed tot zijn recht komt.

De nieuwe Hyundai i20 is volledig ontwikkeld in het designcentrum van Hyundai in
Rüsselsheim, Duitsland. De productie vindt plaats in de moderne Hyundai-fabriek in Turkije, die vorig jaar een fikse update van een half miljard euro heeft gekregen. In deze productiefaciliteit (HAOS) wordt ook de populaire Hyundai i10 gemaakt.

Meer details van de nieuwe Hyundai i20 worden vrijgegeven in de aanloop naar de officiële introductie op de Mondial de l’Automobile 2014 in Parijs in Oktober.

Hyundai i20 designschets
Hyundai i20 designschets
Hyundai i20 designschets
Hyundai i20 designschets