Static photo Colour: misano red

Audi’s A4 Limousine en A4 Avant krijgen gerestylde bumpers die de sportieve looks van de premium middenklasser in combinatie met nieuwe velgdesigns nog verder aanzetten. De compleet nieuwe S line competition-uitrusting onderstreept de dynamiek van de A4-modellen met fraaie, exclusieve accenten.

Later dit jaar krijgen de design- en sport-uitvoeringen (en hoger) van de Audi A4 een nieuw ontworpen front. Krachtige vijfhoekige contouren omlijsten de externe luchtinlaten, die inwendig een aluminiumlook hebben gekregen. Het S line exterieurpakket voorziet in nieuwe bumpers met extra sportieve stylingelementen.

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 13
Colour: quantum gray

Dankzij hun nadrukkelijke wigvormdesign springen ze nu nog nadrukkelijker in het oog. Een U-vormige clip scheidt het uiterlijke deel van de binnenkant, terwijl een honingraat grille zorgt voor de finishing touch. Aanvullende openingen in de luchtinlaten geleiden een extra portie lucht naar de wielkasten, waar de wind langs de wielen wordt gevoerd.

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 14
Colour: ascari blue

design en sport: nadrukkelijker onderscheid
Het onderscheid in uitvoeringen is tevens af te leiden aan de Singleframe grille. Bij het S line exterieurpakket herbergt de grille nu ook 3D-look accenten. Een horizontale lamel voltooit het onderste deel van het front. De achterbumper heeft voor alle versies eveneens een nieuw design gekregen. Twee brede, trapeziumvormige uitlaatpijpen vervangen de voorgaande ronde exemplaren. Het diffusergebied tussen de twee uitlaten is nu smaller geworden. De velgen – uiteenlopend van 16 tot en met 20 inch – hebben eveneens nieuwe designs.

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 15
Colour: quantum gray

S line competition: summum in sportiviteit
De S line competition-uitrusting is eveneens geheel nieuw voor de Audi A4. Het pakket bestaat uit een keur aan exclusieve features. Voorbeelden zijn de in selenite zilver uitgevoerde horizontale lamel en onderste beschermrand in de voorbumper, een RS achterspoiler voor de A4 Avant en een nieuwe Turbo Blue carrosseriekleur. Het Audi-embleem met de vier ringen komt onder op de achterportieren terug, in zilver of zwart, afhankelijk van de lakkleur. Verder bestaat het S line competition-pakket uit sportieve en technologische features, waaronder Audi Sport 19 inch velgen, rode remklauwen, een sportonderstel en LED-koplampen.

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 16

Van binnen versterkt de S line competition het zwarte interieurpakket van de S line met RS carbon sierlijsten, een driespaaks multifunctioneel stuur en zwarte, gedeeltelijk lederen sportstoelen. Optioneel kunnen kopers ook kiezen voor S sportstoelen onder andere de kleur magmarood.

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 17
Colour: quantum gray

Vanaf deze herfst in Nederland
De vernieuwde Audi A4 Limousine en Avant worden vanaf deze herfst in Nederland leverbaar. Prijzen worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 18
Colour: misano red
design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 19
Colour: quantum gray

design Audi A4 Limousine en Avant aangescherpt 20
Colour: ascari blue