De vernieuwde PEUGEOT Boxer is leverbaar in twee extra uitvoeringen. Behalve de Pro en Premium zijn er nu ook de Asphalt en Grip. De Asphalt is voor professionals die prioriteit geven aan comfort en veiligheid, terwijl de Grip speciaal ontworpen is voor moeilijke begaanbare terreinen. Ook het motorgamma van de PEUGEOT Boxer is compleet vernieuwd, net als de connectiviteit en veiligheid.

Tot de standaarduitrusting van de Grip behoren zaken als Grip Control met Hill Assist, All-Season banden, verbeterde wielophanging, comfortabele stoelen en een beschermingsplaat onder de motor. Bij de Asphalt behoren navigatie, Lane Departure Warning, verkeersbordherkenning, Active Safety Brake, telefoonhouder en USB-aansluiting tot het basispakket.

Nieuwe 2.2 BlueHDi

De nieuwe 2.2 BlueHDi dieselmotoren voldoen aan de meest recente Euro 6-emissienorm en leveren vermogens van 120, 140 en 165 pk. Alle versies zijn standaard uitgerust met een stop-startsysteem. Optioneel zijn Blind Spot Warning, Rear Traffic Alert en Trailer Merge Assist. Ook handig: het 9-inch touchscreen met navigatie om te voorkomen dat rijders op wegen komen waar de auto te groot voor is. Het systeem werkt met de WAZE realtime-app en het is bovendien mogelijk om twee telefoons tegelijk te koppelen.

PEUGEOT Connect

Speciaal voor fleetmanagers is de PEUGEOT Boxer standaard uitgerust met PEUGEOT Connect, waardoor deze voorziening vanaf nu bij alle bedrijfswagens van PEUGEOT tot de standaarduitrusting behoort. Fleetmanagers kunnen zo eenvoudig brandstofverbruik, locatie, onderhoudsstatus en zuinigheidstips van de auto bijhouden op afstand.

Elektrische Boxer

De vernieuwde PEUGEOT Boxer is per direct leverbaar vanaf 22.200 euro excl. BTW/BPM. Later dit jaar zullen diverse uitvoeringen van de Boxer leverbaar worden met een volledig elektrische aandrijving.