De nieuwe ŠKODA OCTAVIA en OCTAVIA COMBI staan nu bij de ŠKODA dealer. Het nieuwe design maakt de OCTAVIA nog strakker en slimme technologieën zorgen voor nog meer comfort, veiligheid en efficiency. Uiteraard behoudt de OCTAVIA een belangrijk pluspunt: een ruimteaanbod waar je u tegen zegt.

Het sterke karakter van de nieuwe OCTAVIA komt in zijn design tot uiting: met zijn brede grille en extra koplampen in kristallook is hij markanter dan ooit. Vorm en functie zijn bovendien perfect in balans: Voor de koplampunits zijn adaptieve lichten met full LED-technologie verkrijgbaar. Voor het interieur is LED-ambianceverlichting beschikbaar.

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 34

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 35

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 36

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 37

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 38

Infotainment: de nieuwste generatie
De nieuwe OCTAVIA is er met de nieuwste generatie infotainmentsystemen. De grote displays (tot 9,2 inch) in glasdesign reageren al op zeer lichte aanrakingen. Bij de topuitvoering Columbus is een WLAN-hotspot en LTE-module voor snel dataverkeer inbegrepen. Met de Phonebox zijn smartphones draadloos op te laden.

Innovatieve assistentie voor veiligheid en comfort
De nieuwe OCTAVIA is veiliger en comfortabeler dan ooit. Dat komt onder meer door (nieuwe) assistentiesystemen als de anticiperende voetgangersbescherming, Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert, Trailer Assist en inzittendenbescherming Crew Protect.

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 39

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 40

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 41

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 42

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 43

DE NIEUWE ŠKODA OCTAVIA IS NOG STRAKKER EN SLIMMER 44

Veelzijdigheid troef: aandrijflijnen
De nieuwe OCTAVIA is ook op het gebied van aandrijflijntechnologie zeer veelzijdig. Naast de benzine- en dieselmotoren is er ook een G-TEC-krachtbron voor aardgas. Vrijwel alle motoren zijn te koppelen aan de automatische DSG-transmissie.