• Mazda Koeru met duidelijke en krachtige vertolking van Kodo design
  • Mazda wil benchmark in concurrerende SUV-segment verder verhogen

Mazda heeft op de komende en 66e IAA van Frankfurt een wereldpremière met de onthulling van de Mazda Koeru, een nieuwe crossover SUV concept car, die een statement maakt in het nog steeds aan populariteit winnende en concurrerende segment van de crossover SUV’s.

mazda-koeru

Koeru, Japans voor ‘overtreffen’ of ‘verder gaan dan’ is een passende naam voor het nieuwste idee van Mazda in deze groeiende crossover SUV-markt, waar het merk opnieuw de bestaande normen probeert te overtreffen en de lat weer hoger legt op het gebied van prestaties, efficiëntie en algehele waarde.

Met zijn formidabele Kodo – Ziel van Beweging ontwerp straalt de Koeru de kracht en vitaliteit van een roofdier uit, in combinatie met een uniek niveau van geraffineerde waardigheid. Hij is voorzien van het volledige scala aan nieuwe SKYACTIV technologieën en beschikt daardoor over uitstekende dynamische prestaties, een laag brandstofverbruik en up-to-date veiligheidsvoorzieningen, zonder compromissen te doen aan Mazda’s gepatenteerde rijplezier.