De luidruchtigste Olympische supporter gaat naar London 3

Na jaren van hard trainen verdienen de Nederlandse Olympische sporters in Londen ook de beste supporters. Volkswagen komt daarom met een Volkswagen up! die wordt aangedreven door stemgeluid, waarin sportfans worden uitgedaagd om een snelle tijd neer te zetten. Wie het hardst juicht, moedigt komende maand de Olympiërs persoonlijk aan in de Engelse hoofdstad. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.upHollandup.nl.

Van 27 juli tot en met 12 augustus vinden in Londen de Olympische Spelen plaats. Volkswagen steunt Nederlandse atleten al 25 jaar met een auto – Olympische sporters rijden Volkswagen-, maar nu ook door de meest enthousiaste supporters naar Londen af te vaardigen. Fans kunnen zich vanaf nu opgeven via uphollandup.nl. De luidruchtigste Olympische supporter gaat naar London 4

Snelheden tot 30 km/h in stem-aangedreven up!
Tussen 18 en 31 juli doorkruist Volkswagen het land met de stem-aangedreven up!. In de straat van geselecteerde deelnemers bouwt Volkswagen een compleet kwalificatieparcours op. Vervolgens is het zaak om met een ‘juichteam’ van drie personen een traject van 100 meter zo snel mogelijk af te leggen. De luidruchtigste teams worden beloond met een reis naar Londen. In de auto zit naast het team van drie personen ook altijd de presentator van het evenement, om de fans tot optimale prestaties op te stuwen. Veiligheidshalve is de maximumsnelheid begrensd op 30 kilometer per uur.

‘Luidruchtigste Supporter van Nederland’
Tijdens de actieperiode doet up! Holland up! in een bepaalde regio meerdere straten per dag aan. Elke dagwinnaar wint een driedaagse busreis voor twee personen naar Londen, inclusief verblijf op de Oranjecamping, toegang tot het Holland Heineken House en kaartjes voor een hockey- of voetbalwedstrijd. Elke poging wordt gefilmd en online geplaatst. De tien filmpjes die de meeste stemmen krijgen, winnen eveneens bovenstaande prijs voor twee personen. Het gaat dus niet alleen om de tijd. Ook de uitdossing, en manier waarop geluid wordt gemaakt kan tickets naar Londen opleveren.

De deelnemer die tijdens up!Holland up! de snelste tijd weet neer te zetten mag zich officieus de ‘Luidruchtigste Supporter van Nederland’ noemen. Hij of zij wint de VIP-prijs: een vliegreis naar London, hotelovernachtingen, toegang tot het Holland Heineken House en kaarten voor verschillende sportwedstrijden voor twee personen.