De exclusieve uitvoering van de 208 10

Peugeot komt met een bijzondere uitvoering van de 208. De Peugeot 208 Griffe is de eerste in een reeks van exclusieve uitvoeringen. De Peugeot 208 Griffe is gebaseerd op de 5-deurs Allure met 1.4 VTi 95 pk motor en verkrijgbaar in een beperkte oplage van 280 stuks. Het meest in het oog springend en daarmee beeldbepalend voor de Griffe is de exclusieve lederen bekleding die speciaal voor de 208 Griffe is ontworpen. 
De Peugeot 208 Griffe is verkrijgbaar in de kleuren Blanc Banquise, Gris Shark, Gris Aluminium en Noir Obsidien.

De exclusieve uitvoering van de 208 11 De afwerking van deze auto is gekoppeld aan de buitenkleur. Zo zijn de auto’s met een lichte buitenkleur voorzien van zwart lederen bekleding. De auto’s met een donkere buitenkleur zijn voorzien van exclusieve twotone lederen bekleding in zwart met lichtgrijs. Hierbij zijn alle contactvlakken met het lichaam uitgevoerd in lichtgrijs, terwijl de zijkanten en achterkant van de stoelen zijn uitgevoerd in zwart. Dit geeft een heel bijzondere ambiance in het Griffe interieur. Ook aan de buitenzijde herkent u de exclusieve Griffe dankzij zijn 16 inch lichtmetalen velgen met een twotone afwerking die aansluit bij de buitenkleur van de auto.

Tenslotte beschikt de Peugeot 208 Griffe over een rijke standaarduitrusting; een interactief touchscreen met volledig geïntegreerd full-map navigatiesysteem inclusief Bluetooth en streaming audio, extra getinte achterste zijruiten en achterruit, met leder beklede middenarmsteun, parkeerhulp achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Deze compleet uitgeruste Peugeot 208 Griffe kost € 20.990,-.
U vindt de 208 Griffe in de showroom bij uw Peugeot dealer.

 

De exclusieve uitvoering van de 208 12