In het weekend van 8 en 9 maart vindt de beurs British CARS & Lifestyle plaats in Rosmalen (Autotron). Niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en/of de landelijke levenswijze! Al 23 jaar British Best, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.

Range Rover Trust haalt “Le Dakar” naar Rosmalen
Ben je de trotse bezitter van een Range Rover Classic, P38, L322, Sport of Evoque, dan kun je niet om de Range Rover Trust heen. Deze enthousiaste club van petrol heads delen de passie van de Britse 4x4xfar. Op de beurs British CARS & Lifestyle wordt door de Range Rover Trust jaarlijks middels een themastand een kijkje in het leven van de Range Rover enthousiasteling gegund. Dit jaar toont de Range Rover Trust wel iets heel bijzonders. Bezoekers van de beurs treffen er een waar Dakar Rally start podium aan, met daarop de Range Rover Evoque van het Britse Dakar team Rally Raid UK.

Het Dakar Press Team geeft met beeldmateriaal een avontuurlijke Dakar sfeer aan de stand.

4WD Magazine schenkt overigens uitgebreid aandacht aan dit Britse Dakar rally monster in de maart editie van dit off road tijdschrift, waarvan op de stand een sneek preview wordt gegeven.

DAKAR EN MEER OP BRITISH CARS & LIFESTYLE 6

British CARS & Lifestyle aantrekkelijk voor man en vrouw
Waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen. Veel van de standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is. En met ruim 200 standhouders is British CARS & Lifestyle verreweg de grootste beurs met producten uit het Verenigd Koninkrijk. Je treft er antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen. Bovendien biedt het programma volop entertainment zoals Engelse popsongs, Schotse doedelzak en Iers dansen.

DAKAR EN MEER OP BRITISH CARS & LIFESTYLE 7

Groter dan ooit
En dat de organisatie van het jaarlijks terugkerende event niet stilzit, blijkt wel uit het groot aantal aanwezige importeurs en distributeurs van nieuwe Engelse auto’s. Hiervoor is dit jaar zelfs een nieuwe hal ingericht. Je treft er Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley. Gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Meer clubs, meer onderdelen, meer mooie Engelse auto’s en meer ruimte voor entertainment uit de UK en meer British Lifestyle!

Een record aantal (27) Britse merkenclubs laten het beste uit hun collectie zien en bieden u de gelegenheid om alles te weten te komen over de koop of onderhoud van een Triumph, MG, Morris, Rover, Range Rover, Aston Martin, Ford of zelfs Matchless motorfietsen.

DAKAR EN MEER OP BRITISH CARS & LIFESTYLE 8

 

Sfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle
Bezoekers herken je aan groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. In de Pub drinkt men Guinness of een cuppa tea. Het gehele weekend optredens van Woodworks (Engels), Darren Byrne & Mark Gilligan (Iers), the Clan Lamont Bagpipers (Schots) en Irish Dancers. Hier ontmoet je vrienden !

DAKAR EN MEER OP BRITISH CARS & LIFESTYLE 9

 

British CARS & Lifestyle is open van 10-17 uur op 8 en 9 maart.

Entree € 15,-, kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding). Locatie: Autotron Rosmalen. 

In de omgeving van ’s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.  

Meer informatie op: www.britishbest.nl

DAKAR EN MEER OP BRITISH CARS & LIFESTYLE 10