Vandaag is het de beurt aan niemand minder dan Peter Versluis! Peter staat in de overall ranking op de 9e plek!!!

1. Wat heb jij wel in je truck/auto/motor, dat echt niemand anders heeft?
Een hele goeie crew

2. Wat eet je ’s ochtends voor ontbijt?
Brinta, eieren, visolie, aminozuren shake en vitaminen

3. Wat is je favoriete auto?
Mercedes

PG510

4. Wie bewonder je enorm?
Mijn vriendin en de kinderen, en mijn ouders

5. Wat deed je vroeger toen je nog klein was waardoor je weleens in de problemen kwam?
Snoep jatten bij de Jamin en brommer rijden toen ik 12 was

6. Wat zou je in je leven graag overnieuw willen doen?
De mensen die weggevallen zijn nog meer te respecteren toen ze er wel waren

7. Waar kan men jou ‘s nachts voor wakker maken?
Eigenlijk wil ik helemaal niet wakker gemaakt worden, maar als iemand echt in de problemen zit dan mag het wel… en als mijn vriendin iets te vragen heeft.

8. Heb je een tattoo? Zo ja… welke betekent het meest voor jou?
Nee

9. Wat ligt er onder je bed?
Niks

10. Wie zou je graag nog eens ontmoeten?
Assat, ik ben zo benieuwd naar wat zijn strategie nou is om je land zo te vernietigen en de mensen het land uit te jagen.

11. Wat is het meest beschamende moment uit je leven?
Ik heb wel eens iets verteld over een vrouw terwijl de telefoon nog open stond.

12. Wie is de leukste persoon die je dit jaar hebt leren kennen?
Mijn ervaring van het afgelopen jaar is dat ik alleen maar leuke mensen heb ontmoet. En momenteel door ervaring van te voren dat onderscheid tussen leuk en niet leuk zelf weet te maken.

LJ510st11

13. Over 5 jaar………
Ja dat is een hele mooie toepasselijke vraag. Moeilijk en totaal niet moeilijk. Ik geef liever geen antwoord, maar geen antwoord is zwakte of …… strategisch ha ha. Nee hoor, we zijn hier om een Dakar te rijden dus zakelijk strategieën zijn hier niet belangrijk, maar zoals iedereen weet hebben wij een groot scheepsbouw bedrijf die ik met veel passie en liefde voor mijn vak onderhoud. Doordat dat eveneens een challenge is, is doorzettingsvermogen noodzakelijk. We zijn met ons bedrijf VeKa met totaal nieuwe technologieën bezig waarvan één in mijn ogen een revolutie betekend op voorstuwing in de scheepvaart sector. Iets waar we met VeKa de afgelopen 6 jaar veel tijd, geld en energie in hebben gestoken tegen het werkelijke in. Daarmee denken wij of weet ik zeker dat we voor de toekomst de voorstuwingen totaal gaan veranderen. Na 5 jaar is dat zeker bewezen en willen wij met onze crew en bemanning van ons bedrijf VeKa het verschil gaan maken. Daarbij komt dan vanzelf dat onze schepen veel beter performen dan de concurrenten en wij dan zeker in de top van de lijst van innovaties gaan komen en daarmee het verkoop apparaat vanzelf op stoom komt. Verder hoop ik op veel gezondheid en veel succes natuurlijk met ons enorme mooie Dakar team.

LJ510st10