Het eerste volle weekend van mei is traditiegetrouw gereserveerd voor Citromobile, de Citroën-beurs waar jaarlijks ruim 10.000 liefhebbers van het merk uit heel Europa (en zelfs verder weg!) naartoe komen. ‘Citroën: internationaal en grenzeloos’ is het thema van deze 22e editie. Speciaal voor deze gelegenheid komt de Citroën e-Méhari naar Nederland!

Citroën laat naast het bekende aanbod voor Nederland [waaronder de populaire C4 Cactus] de nieuwe e-Méhari zien. Dit model wordt op een bijzondere wijze gepresenteerd zodat het publiek deze moderne en vrolijke voiture in al zijn facetten kan ervaren.

Op de stand van DS Automobiles staan alle DS-modellen: de nieuwe DS 3 en DS 3 Cabrio, de DS 4 en DS 4 Crossback staan er naast de DS 5.

Naast het bewonderen van auto’s is het op Citromobile ook mogelijk om Citroën-producten, -onderdelen en -accessoires aan te schaffen. Uiteraard is het goede Franse leven vertegenwoordigd met eten en muziek, en bij mooi weer kan het publiek de parkeerplaats bezoeken, die dan letterlijk met gemiddeld 3.000 auto’s een waar openluchtmuseum wordt.