Avontuur, uitheemse culturen, nieuwe vriendschappen, gravel, zand en stof maken de internationale GS Trophy van BMW Motorrad tot een echte uitdaging. Internationale teams strijden tijdens intensieve dagelijkse etappes en talrijke speciale uitdagingen. Dit geldt ook voor de internationale GS Trophy 2016, die aan het begin van het jaar in het indrukwekkende landschap van Zuidoost-Azië zal plaatsvinden.

P90187249_highRes

Voor de eerste keer kan een vrouwenteam zich opgeven en GS Trophy geschiedenis schrijven. De Internationale Vrouwen Kwalificatie zal plaatsvinden in Zuid-Afrika in september/oktober.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor de kwalificaties in Zuid-Afrika. Vul simpelweg het formulier in op bmw.nl en verstuur het.

P90187258_highRes

BMW Motorrad kiest tien vrouwen uit alle binnengekomen, wereldwijde inschrijvingen. Deze vrouwen worden uitgenodigd voor de kwalificaties in Zuid-Afrika. Een jury zal kijken naar rijprestaties, vaardigheden en teamgeest. De beste drie van de tien gekwalificeerde deelneemsters zullen het Internationale Vrouwen Team vormen en gaan strijden voor de overwinning van de Internationale BMW Motorrad GS Trophy 2016.

De sluitingsdatum voor inschrijving is 26 juni 2015.