BMW Motorrad nodigt alle motorfanaten uit voor de BMW Motorrad Day 2019 op de Grote Markt van Nijvel. Onder de slogan ‘Make Life A Ride’ brengt BMW Motorrad zowel de nieuwste modellen als de handgemaakte custom bikes van de BMW Motorrad Dealer Clash 2019 samen. Ook op het programma: de MotoGP-wedstrijd op groot scherm, een gymkhana behendigheidsparcours, een zoekrally in de streek, een barbier én verschillende foodtrucks.

Méér dan 27 verschillende bikes voor testritten.
Motorliefhebbers pur sang zullen op 16 juni hun hart kunnen ophalen in Nijvel. Liefhebbers van het huidige gamma kunnen in zes verschillende leefwerelden (Sport, Tour, Adventure, Heritage, Urban Mobility en Roadster) de nieuwste technologieën ontdekken. Maar liefst 27 verschillende bikes uit het volledige gamma zijn voorzien voor testritten. Hiervoor vragen we om zich vooraf te registreren op de eventsite via www.bmw-motorrad.be.

BMW Motorrad Dag in Nijvel op 16 juni 16

BMW Motorrad concessies pakken uit met hun handgemaakte customs.
In maart 2019 toonden alle BMW Motorrad concessies hun handgemaakte creatie op basis van een BMW R nineT in de BMW Brand Store in Brussel. Deze unieke bikes worden nu een laatste keer opnieuw samengebracht in Nijvel. Het unieke van de 2019-editie, is dat alle bikes ook straatlegaal zijn. De slogan van BMW Motorrad is immers niet voor niets ‘Make Life A Ride’.

BMW Motorrad Dag in Nijvel op 16 juni 17

Samen naar Nijvel?
Wie graag in gezelschap vertrekt, kan terecht bij zijn lokale BMW Motorrad-dealer. Alle lokale parkings zullen aangeduid worden met duidelijke signalisatie, voor zowel motoren als auto’s.

Praktisch.

  • Zondag 16 juni 2019
  • Van 10u tot 18u
  • Meer info & inschrijven voor testritten via www.bmw-motorrad.be.
  • De eerste 2000 ingeschreven aanwezigen krijgen een uniek BMW Motorrad Day 2019 t-shirt.

BMW Motorrad Dag in Nijvel op 16 juni 18 BMW Motorrad Dag in Nijvel op 16 juni 19 BMW Motorrad Dag in Nijvel op 16 juni 20