Op zaterdag 29 augustus vindt op Experience Island in Loon op Zand de Isuzu Experience Day plaats. Isuzu Benelux organiseert dit event voor de 2e keer, waarbij avontuur, ontspanning en gezelligheid voor liefhebbers van de Isuzu D-Max en terrein rijden de ingrediënten zijn.

Het is een uitgelezen kans, om de verschillende versies van de Isuzu D-Max pick-up te testen. Ben je nog niet bekend met Experience Island, dan kunnen wij u verklappen, dat het off road terrein gelegen is temidden van prachtige natuur met bos, water en strand. Naast Off Roaden kunnen de deelnemers een extreme remtest ervaren met de ijzersterke D-Max, die een 3,5 tons aanhanger aan de trekhaak heeft. Ideaal dus om de capaciteiten van de D-Max op het gebied van professioneel gebruik en veiligheid te ontdekken. Het is mogelijk om met je eigen Isuzu D-Max het terrein te bedwingen, maar ben je niet in het bezit van deze Japanse pick-up of wil je hem liever niet vies maken, dan wordt er door Isuzu Benelux een D-Max voor je klaar gezet.

Ook zijn er nog andere activiteiten voorzien zoals het rijden met een segway en een quad, met een noodvaart hangen aan een kabelbaan en het naar boven klauteren van een klimtoren. Tot slot kan er ‘s avonds gezellig worden nagepraat tijdens een lekkere barbecue op de tonen van een swingende coverband.

_LJ39187

_LJ39274

_LJ39323

Het programma
11.30 uur: Ontvangst, briefing en lunch ‘uit ‘t vuistje’
13.00 uur: 4×4-rijden op schitterende locaties met bos, water en strand, extreme remtest met de Isuzu D-Max en 3,5 ton geladen aanhangwagen. Verder tal van activiteiten voor jong en oud: zipwire, quad en segway, springkasteel,…
18.00 uur: Barbecue op de tonen van een swingende coverband
21.00 uur: Einde

Locatie
De Experience Day vindt plaats op Experience Island (Adres: Baan achter de Plakken 1 in Loon op Zand, NL), de grootste outdoor evenementlocatie in de Benelux met talrijke dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden.

Praktisch / Prijs / Inschrijven
Isuzu biedt dit avontuurlijk programma aan voor 149 € per volwassene en 39 € per kind tot 12 jaar. Voor dat bedrag wordt een Isuzu D-max ter beschikking gesteld voor de off-road activiteiten. Het programma is inclusief alle maaltijden en drank. Wie met zijn eigen D-Max komt betaalt 79 € (volwassene) en 29 € (kind).

Inschrijven voor dit unieke evenement kan t/m 20 augustus 2015 via het online inschrijvingsformulier op www.isuzu.nl. Inschrijven kan ook bij de Isuzu-dealer.

LJ4_1327

LJ4_1399

LJ4_1359

_LJ39386

LJ4_1410

_LJ39373

Fotografie: Dakar Press Team