Audi introduceert de Audi A3 Advance en Advance Sport. De Advance-modellen hebben met elkaar gemeen dat ze standaard zeer compleet zijn uitgerust en beschikken over hightech features als LED-koplampen, de digitale Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus en de online diensten van Audi connect. De A3 Advance Sport is de overtreffende trap in luxe en comfort, en combineert die eigenschappen met S line en het S line exterieur.

De Audi A3 Advance is er als veelzijdige vijfdeurs Sportback en als stijlvolle Limousine, beide met een zeer complete standaarduitrusting. Voor optimaal comfort zijn er bijvoorbeeld de comfortairconditioning en de middenarmsteun. De weergave van de Audi virtual cockpit is naar wens in te stellen en MMI navigatie plus zorgt voor een efficiënte routegeleiding. Elke nieuwe A3 Advance (Sport) wordt standaard geleverd met drie jaar Audi connect, waarmee de bestuurder toegang heeft tot vele online diensten. LED-koplampen, cruise control en de Audi smartphone interface maken het plaatje compleet. Ondanks alle luxe en hightech is de prijsstelling van de Audi A3 Advance zeer scherp. De Sportback is er vanaf € 33.950* en de Limousine vanaf € 34.450*. De Audi A3 Advance is er ook via een aantrekkelijke en ontzorgende Private Lease-constructie. De tarieven starten bij € 439 per maand voor de A3 Sportback Advance (o.b.v. 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)**.

Audi A3 Advance Sport 7 Audi A3 Advance Sport 8De dynamische touch
Advance Sport staat bij de Audi A3 Sportback, Limousine en Cabriolet voor alle luxe en hightech van de Advance-modellen én een flinke dosis dynamiek. De sportieve uitstraling komt op het conto van S line (o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen vóór, zwarte hemelbekleding) en het S line exterieur, met onder meer een grille in hoogglans zwart, diffuser achter en de S line achterspoiler. Het lichtpakket en een afgevlakt stuur zijn tevens inbegrepen. Bovendien zijn de voorstoelen verwarmd en de geluidskwaliteit is van topklasse dankzij het Audi sound system en DAB+ digitale radio.

De Audi A3 Advance Sport is er als Sportback vanaf € 35.580*, als Limousine vanaf € 36.080* en als Cabriolet vanaf € 46.140*. De Private Lease-tarieven starten bij € 459 per maand voor de A3 Sportback Advance Sport (o.b.v. 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar).**