Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de Amarok ‘Power’. De laadbak van de 5,25 meter lange pick-up herbergt een geluidsinstallatie van 5.000 watt muziekvermogen. Op het GTI-treffen aan de Oostenrijkse Wörthersee, dat komend weekeinde plaatsvindt, schittert deze oog- en oorstrelende creatie als wereldprimeur. En ook als mobiel podium voor een discjockey die de bezoekers van dit festijn met de Amarok ‘Power’ in extase zal brengen.

De bijzondere Volkswagen Amarok steelt de show met een afwisselend samenspel van metaalkleurige, hoogglanzende en matte oppervlakken. De donkergrijze metallic lak ‘Dynamic Grey’ versterkt het technische en coole voorkomen. Het gebruik van microglaskorrels in de lak zorgt voor extra reflectie. De spiegelbehuizing en de machtige 22-inch velgen (bandenmaat 295/35) zijn uitgevoerd in de kleur ‘Gunmetal’. Zwarte en oranje folie op de portieren en de dorpels en de oranje remklauwen accentueren het uiterlijk nog eens extra. Echte eyecatchers zijn de bi-xenonkoplampen met hun verchroomde inzetstukken en de verchroomde uiteinden van de dubbele uitlaat van de Amarok ‘Power’.

Oog voor detail
De technische uitstraling klinkt door in het interieur: een combinatie van chic zwart en ‘orange power’ nappaleder en zwart alcantara op het stuurwiel, de kuipstoelen en de deurpanelen is gecombineerd met hoogwaardig carbonleder. Uit alles blijkt oog voor detail: het patroon van de perforatie in de stoelen komt overeen met de honingraatstructuur van de grille en het silhouet van de Amarok is in het leder van de hoofdsteunen gestanst.

Installatie als puzzelstuk
De DJ-installatie is al even krachtig en omvat het Xone:92-mengpaneel van Allen & Health en een Pioneer CDJ900NXS. Het geluid komt voor rekening van twee VOID ACOUSTICS Impulse 3t-units. Het design daarvan is speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens aangepast aan dat van de Amarok. De eveneens uiterlijk aangepaste VOID ACOUSTICS Stasys Xair Subwoofer garandeert dat ook de laagste frequenties in het muzikale spectrum optimaal worden weergegeven. Een VOID ACOUSTICS mycro 6-luidspreker fungeert als monitor in een geïntegreerde klankkast. De VOID ACOUSTICS-speakerunits worden aangestuurd door een versterker van MC². Alle afzonderlijke delen van de installatie zijn zo gevormd dat ze als puzzelstukken in elkaar passen in de laadbak van 3,5 m2 van de Amarok SingleCab, die als een soort compacte kubus plaats biedt aan de complete DJ-unit.

Laat het volgende openlucht event maar komen, de Amarok maakt het feest compleet!

AMAROK POWER 5

AMAROK POWER 6

AMAROK POWER 7

AMAROK POWER 8