Alphabet International heeft zijn samenwerking met BCA op het gebied van Europese remarketing verlengd tot eind 2023.

De huidige samenwerking dateert van 2014 en zorgt er voor dat Alphabet International zijn wagenpark van ex-leaseauto’s kan aanbieden aan autobedrijven in acht Europese landen via het innovatieve online platform van BCA. Met het vervroegd verlengen van het remarketingcontract met drie jaar is gewaarborgd dat BCA en Alphabet strategische partners blijven op diverse internationale markten.

Het verkopen van de ex-leaseauto’s loopt via de BCA Fleet Control Monitor, een platform voor remarketing van wagenparken, in dit geval volledig in Alphabet-huisstijl. Het platform beheert en controleert alle te verkopen voorraden van Alphabet International. Op de reguliere online veilingen van Alphabet wordt een breed scala aan aantrekkelijke ex-leaseauto’s en lichte bedrijfswagens aangeboden aan internationale kopers.

René Lorr, verantwoordelijk voor International Operations van Alphabet International: “Dankzij BCA presteren wij zeer goed op het gebied van wereldwijde remarketing van ex-leaseauto’s. Dankzij de speciale software die gekoppeld is aan het bredere platform BCA Marketplace beschikken wij over een ​​snel, efficiënt en transparant remarketingproces in heel Europa.”

Davide Coco, commercieel directeur Europa van BCA, voegt hieraan toe: “De verlenging van het contract is te danken aan onze jarenlange en succesvolle samenwerking met Alphabet in Europa. We kijken er naar uit om met Alphabet te werken aan een succesvolle toekomst. Wij kunnen onze klanten een gestaag groeiend en zeer gewild aanbod auto’s aanbieden afkomstig van de eerste eigenaar. ”