ALL AMERICAN DAYS

Autotron Rosmalen viert in het weekeinde van 10 en 11 oktober een groot sfeervol Amerikaans feest. Liefhebbers van Amerikaanse auto’s, bikes, trucks en’ The American Way of Life’ komen dan stevig aan hun trekken. Na het succes van de eerste editie in 2014 wordt All American Days 2015 nog spectaculairder!

In en rondom het Autotron kunnen bezoekers honderden Amerikaanse voertuigen bewonderen. Buiten is er een speciale showpaddock en ook binnen zijn er bijzondere auto’s en motoren te zien. In de Expodome verzamelen zich tientallen standhouders, zijn er diverse workshops (zoals leren lassen), airbrush demonstraties door R-Brush en pinstripe-demonstraties. Diverse optredens maken het plaatje compleet.

Drukwerk

Maar er staat nog veel meer op het programma:

 • Indian Pete
  Indian Pete geeft op circuits regelmatig shows weg met zijn truck vol kerosine (400l/7min), turbines van een straaljager (12.000 pk) en een flinke snelheid (200km/30sec). In het Autotron is deze bijzondere truck te bewonderen, maar dan zonder de vlammen natuurlijk.
 • Meguiar’s Show & Shine Contest
  Trotse autobezitters strijden om de titel en beker voor de mooiste Amerikaanse slee tijdens de Meguiar’s Show & Shine Contest. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën.
 • Dragrace teams
  Diverse dragrace teams zullen hun ‘muscle car’ tonen, zoals ‘Wildr at Heart’ en SuzyQ Dragracing.
 • Lowrider Shows
  Tijdens de All American Days in Rosmalen zullen de lowriders niet ontbreken. De mannen van Majestics uit Amsterdam zijn met enkele Nederlandse toppers aanwezig om het publiek te vermaken.
ALL AMERICAN DAYS
ALL AMERICAN DAYS

Praktische informatie
Voor bezitters van Amerikaanse auto’s, trucks en motoren zijn er speciale toegangsprijzen. Met een eigen ‘American ride’ verkrijgt men gratis toegang voor auto of motor. Per dag zijn er 200 gratis tickets beschikbaar. Met je auto/motor heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de een van de showpaddocks op het terrein. Passagiers betalen het reguliere entreetarief. Een dergelijk ticket kan via de ticketshop op de website worden aangevraagd.

Het evenement start dagelijks om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Tickets kosten €15,- per persoon. In de voorverkoop geldt een korting van €2,50 en betaalt men dus slechts €12,50. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar betalen €5,- entree. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.