• An attractive, innovative and affordable vehicle for international markets

Als vernieuwer sinds 1898, is Renault voortdurend op zoek om nieuwe ideeën te bedenken, dit vraag conventioneel denken en het herontdekken van de manier waarop we auto’s gebruiken

Met KWID,  blijft Renault zijn strategie van toegankelijke mobiliteit voort zetten voor iedereen, om mee te gaan met de internationale groei. Met behulp van een nieuw Renault-Nissan Alliantie platform en het pad vervolgen gemaakt door de Duster, zal de KWID het mogelijk maken voor Renault om zijn expansie voort te zetten en op de behoeften van klanten in te gaan, die een voertuig willen dat stijlvol, robuust en eenvoudig te gebruiken is.
Carlos Ghosn – Chairman and Chief Executive Officer of Groupe Renault

Renault_68590_global_en

De KWID kantelt zijn gevestigde A-segment designelementen dankzij een robuust, stijlvol uiterlijk en een modern, gastvrij interieur uitgerust met functies die gewoonlijk geassocieerd worden met modellen uit de volgende segmenten boven zich.

Deze bij uitstek moderne nieuwkomer beschikt over SUV styling en bouw, gecombineerd met een royale ruime cabine met ongekende mogelijkheden voor zijn segment, terwijl hij door de compacte footprint bijzonder veelzijdig is.

Renault_68607_global_en

Renault_68609_global_en

Renault_68608_global_en

Het kwalitatief goede interieur is voorzien van een modern Media-Nav navigatie / multimedia-systeem compleet met grote zeven-inch touchscreen display’s en Bluetooth-connectiviteit.

De KWID combineert het comfort en functionele gebruiksvriendelijkheid van een gezin en stadsauto met een modulair interieur en een ruime keuze aan opbergmogelijkheden.

Renault laat al lang zijn vermogen zien om unieke, innovatieve voertuigen te ontwerpen om aan de specifieke behoeften van de internationale markten te voldoen.

Renault_68592_global_en

Renault_68591_global_en

Met de introductie van de KWID, heeft het merk een stap verder gezet op de weg van het ontwerpen van aantrekkelijke, betaalbare auto’s in het kleine-auto segment.

De Kwid zal eerst worden gelanceerd in India in de tweede helft van 2015.