Dit jaar is het een eeuw geleden dat de eerste Nederlandse vakantiegangers het aandurfden met een primitief tentje naar buiten te trekken om met volle teugen te genieten van de vrije natuur. Met het beursthema ‘100 jaar kamperen’ wordt op de komende Kampeer en Caravan Jaarbeurs uitgebreid stil gestaan bij de nostalgie van deze aangename vorm van vakantievieren. De beurs zelf viert ook een jubileum, want het is de 50ste editie die van 8 tot en met 12 oktober 2014 voor het voetlicht wordt gebracht.

Kampeerpioniers
Achter de schermen wordt al hard gewerkt om deze beide jubilea feestelijk luister bij te zetten. Te denken valt aan lezingen, presentaties, spelletjes met leuke prijzen, een fototentoonstelling over de kampeerpioniers en een blik op de toekomst, bijvoorbeeld met een prijsvraag over hoe wij denken te kamperen in 2114. Een ding is zeker: overal wordt het pret.

Tenten
Op veler verzoek geeft de Kampeer en Caravan Jaarbeurs ook antwoord op de vraag naar tenten met een representatief overzicht van praktische en hippe mogelijkheden, in allerlei vormen, soorten en maten. Nog meer primeurs van de jubileumeditie: de BOVAG ‘makelaarsstand’ met advies over de aanschaf van een occasion, workshops met handige tips & tricks, een plein vol noviteiten en design en het splinternieuwe Men at Work paviljoen.

Stijlvol
Zoals mag worden verwacht kunnen de liefhebbers ook weer uitstekend terecht voor het nieuwste internationale kampeer en caravan aanbod. Met hypermoderne campers, stijlvolle tour- en vouwcaravans met alle hedendaagse luxe en comfort, voortenten, onderdelen, accessoires, productinnovaties en een overzicht van verlokkende toeristische bestemmingen. Maar bovenal krijgt de jubilerende Kampeer en Caravan Jaarbeurs met het thema ‘100 jaar kamperen’ de beleving van een inspirerende kampeerreis, van begin vorige eeuw tot de dag van vandaag naar wat er nog in het verschiet ligt.

50e x KAMPEER EN CARAVAN JAARBEURS 3

50e x KAMPEER EN CARAVAN JAARBEURS 4