De vierde editie van de Auto & Motorsport Experience (AME) vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 in Raamsdonksveer. Bezoekers kunnen op dit tweejaarlijks evenement kennis maken met de auto-, motor- en trucksport en een selfie nemen met Dakar rijder Maikel Verkade. Dit jaar is het museum Louman’s Toyota World ook geopend. Dit is een zeer unieke collectie die maar zelden voor het publiek te zien is.

4e Editie AME dit weekend in Raamsdonksveer 16

4e Editie AME dit weekend in Raamsdonksveer 17

4e Editie AME dit weekend in Raamsdonksveer 18

4e Editie AME dit weekend in Raamsdonksveer 19

De Auto & Motorsport Experience dag is de uitgelezen kans om kennis te maken met de auto-, motor- en trucksport die Nederland rijk is. Bezoekers kunnen verschillende modellen van dichtbij bekijken. Modellen die meestal zijn afgeschermd door hekken of waar je speciale kaarten voor moet hebben. Dit jaar zal Louwman’s Toyota World museum geopend zijn. Aangezien dit een privécollectie betreft en verder nooit geopend is voor publiek is dit redelijk uniek.

Auto & Motorsport Experience wordt gehouden op het terrein van Toyota Louwman & Parqui in Raamsdonksveer en is te bezoeken van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor de kinderen zal er een springkussen en een krijtauto aanwezig zijn. Verder kun je er op het terras genieten van een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

4e Editie AME dit weekend in Raamsdonksveer 20

De AME is een initiatief van Stg Auto- en Motorsport Experience. Alle partners op dit evenement werken kosteloos mee.