Op 3 en 4 oktober in Autotron Rosmalen
Autotron Rosmalen staat in het weekend van 3 en 4 oktober opnieuw in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren, maar ook talloze stands met producten en diensten op het gebied van Italiaansel lifestyle toveren het Autotron om tot een bijzonder sfeervolle beurslocatie, waar iedere Italië-liefhebber zijn of hart kan ophalen. Vanwege de 25e editie Auto Moto d’Italia telt deze editie meer vierkante meters dan ooit!

Auto Moto D’Italia laat werkelijk alle facetten van de Italiaanse auto-industrie zien. Als afsluiting van het ‘buitenseizoen’ haalt de nieuwe organisatie alles uit de kast. Meer dan 120 standhouders en de deelnemende merkenclubs laten bezoekers van de beurs kennis maken met het allernieuwste én het meest zeldzame op Italiaans autogebied. Het feestje wordt omlijst met vele specialisten, die Italiaanse auto’s te koop aanbieden óf onderhouden en standhouders met onderdelen, automobilia en kunst. De beurs is dé ontmoetingsplaats voor alle Italiaanse auto- en motorliefhebbers! Want dit jaar zijn ook de tweewielers goed vertegenwoordigd. Ducati vertegenwoordigt de nieuwste modellen en op zondag worden 300 Ducati motoren verwacht op de showpaddocks buiten.

Autoweek Classics Occasionplein
In samenwerking met AutoWeek Classics houdt de beurs een speciale occasionplaza met de mooiste Italiaanse bolides van autohandelaren.

Px187MjQzMTc0MC0xLTE0NTE1OTUwNA==

Thema exposities
In voorgaande jaren heeft Auto Moto d’Italia veel bijzondere auto’s laten zien: de wederopstanding van Bugatti, de primeur van Pagani, thematentoonstellingen van De Tomaso of Abarth. Vorig jaar koos de organisatie voor een thema rondom ‘Lamborghini 50 jaar’. Dit jaar staan Auto Moto d´Italia stil bij onder meer ‘25 jaar Lamborghini Diablo’.

Meerijden in een Ferrari
Liefhebbers van de exclusieve Italiaanse auto kunnen hun hart ophalen tijdens de beurs. Enkele Ferrari’s staan klaar om bezoekers mee te nemen voor een ritje in de omgeving van het Autotron. Aanmelden kan via de website.

Kleurrijke showpaddock
Een groot deel van de bezoekers aan Auto Moto d’Italia hebben de gewoonte om met hun Italiaanse auto of motor naar de beurs af te reizen. Op de showpaddock rondom het Expodome van het Autotron staan ook weer vele auto’s en motoren opgesteld. Dit levert prima fotomomenten op!

Px187MjQzMTc0MC0yLTEzMjQ1MDczODI=

Concorso Italiano
Tijdens de beurs zal een deskundige jury onder leiding van beedigd taxateur Dennis Rietveld de aanwezige auto’s in de Expohal en de showpaddocks onderwerpen aan een kritische blik en bepalen welke auto’s winnaar worden in hun klasse.

Neem gerust je meisje mee!
Auto Moto d’Italia ruikt het niet alleen naar olie en benzine. De geur van Espresso en de pizzaoven is alles overheersend. Natuurlijk is geen Italiaans feestje compleet zonder Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn, muziek, cappuccino en pizza. Neem dus gerust je meisje mee!

Praktische informatie
Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Tickets kosten €16,- per persoon. In de voorverkoop geldt een korting van €2,50 en betaalt men slechts €13,5-. Kinderen vanaf 6 tot en met 14 jaar betalen €5,- entree. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.