Renault bestaat 120 jaar! En dat wordt gevierd op Paleis Het Loo tijdens Concours d’Elégance. Op de 2018-editie staat het jubileum van Renault centraal, met als thema Renault 120 jaar Easy Life, waarbij onder andere historische modellen worden gepresenteerd die het leven makkelijker maakten.

16 17 18

De talrijke historische Renault modellen die op het Concours d’Elégance Paleis Het Loo getoond worden, zijn onder andere afkomstig uit Renault design en van Renault Classics. Zoals de Renault Type B uit 1899, naar verluidt de eerste automobiel ooit met een volledig gesloten bestuurderspositie. En de bijzondere Étoile Filante met gasturbinemotor waarmee Renault in 1956 een snelheidsrecordpoging deed op de zoutvlakte van Bonneville, USA. En de R.S. 2027 Vision, een concept car die laat zien hoe de Formule 1 er in de toekomst uit kan zien.

Oproep aan eigenaren van klassieke Renault modellen in concoursstaat
Voor onze Renault-display op het Concours, zijn wij op zoek naar, een gelimiteerd aantal, klassieke Renault modellen uit particulier bezit die aansluiten op het thema Renault 120 jaar Easy Life. Heeft u interesse om uw klassieke Renault te plaatsen op het Renault-display tijdens het Concours d’Elégance Paleis?

19

20