In een B-segment waarin auto’s steeds meer op elkaar gaan lijken, en waar zaken als plezier en jeugdigheid steeds minder belangrijk lijken te worden, onderscheidt het merk PEUGEOT zich met de introductie van de nieuwe verleidelijke PEUGEOT 208.

Omdat autogebruik verandert en omdat energietransitie een steeds grotere rol speelt, heeft de nieuwe PEUGEOT 208, direct vanaf de introductie, drie verschillende aandrijfopties – elektrisch, benzine of diesel. De carrosserie blijft in alle gevallen gelijk. U kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis!
208 verre van saai 16Deze nieuwe PEUGEOT 208 generatie, die perfect bij de strategie van het merk past om naar een positie als high end generalist op te schuiven, onderscheidt zich met een krachtig ontwerp dat jeugdigheid en energie uitstraalt. 

208 verre van saai 17

Naast een originele, markante styling, valt de nieuwe PEUGEOT 208 ook op met een nieuwe generatie PEUGEOT i-Cockpit met onder andere een 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten.

208 verre van saai 18

De wereld verandert en de toekomst zorgt voor veel vragen. In de automobielsector, zoals ook in andere branches, vragen nieuwe uitdagingen om passende antwoorden. Bouwend op haar 208-jarige geschiedenis, is het merk PEUGEOT zich aan het voorbereiden op het tijdperk van energietransitie, en biedt het een spannende maar geruststellende visie van de toekomst aan: #UNBORINGTHEFUTURE 

208 verre van saai 19

De nieuwe PEUGEOT 208 speelt een belangrijke rol in deze toekomstvisie: het model heeft een jeugdige uitstraling en communiceert alle energie en spontaniteit die de waarden van het merk PEUGEOT weerspiegelen – Kwaliteit, Stijl en Emotie. Zijn verschijning is vrolijk, sportief en vitaal, bruisend en vol beloftes. Zijn krachtige ontwerp geeft bovendien een luxueuze uitstraling die perfect binnen de up-market strategie van PEUGEOT past. De nieuwe PEUGEOT 208 richt zich op het hart van het B-segment, het levert zijn eigen bijdrage aan wat het PEUGEOT-gamma zo succesvol maakt: een opvallend ontwerp gecombineerd met onderscheidende innovatie en technologie.

208 verre van saai 20