Het was alweer de 11de editie dit jaar van Concours d’ Élégance ‘het grootste klassieker evenement van Nederland’  wat plaats vond in de even zo klassieke omgeving van paleis ’t Loo in Apeldoorn.

Deze editie had een record aantal bezoekers over 2 dagen van maar liefst 21.500 !! Deze bezoekers konden genieten van de schoonheid van een internationaal assortiment aan echte klassiekers met daarnaast ook een aantal toekomstige klassiekers zoals bijvoorbeeld de nieuwe Lamborghini  Hurecan of de primeur met de nieuwe Ferrari California T.

Maar vooral kwamen de bezoekers voor de echte klassiekers waarvan een groot aantal ook deelnam aan de Vredestein Classic Sprint. Een spectaculair onderdeel van dit event waar grote kerels weer kleine kinderen worden.

En natuurlijk een rondgang langs de honderden klassieke auto’s van Mini’s tot aan Rolls-Royces toe met hun trotse eigenaars ernaast was een lust voor het oog.

En bij zo een speciaal event hoort natuurlijk ook een bijzondere winnaar.. De Hispano Suiza Cabriolet de Ville Green 6597 CC’s – 1929.